Носив психотропи у Біблії: на Харківщині засудили наркомана

Чоловік замовив наркотичну речовину через інтернет

У Харкові засудили чоловіка, який замовив наркотичну речовину через інтернет. Про це йдеться у вироку Московського районного суду Харкова.

Суд встановив, що раніше судимий чоловік у серпні 2019 року замовив через інтернет дозу психотропної речовини. За 130 грн чоловік отримав адресу, де був тайник з наркотиком. Чоловік знайшов згорток, поклав у кишенькову Біблію , яку мав при собі, і пішов. Зупинили зловмисника на вулиці Академіка Павлова, де в присутності понятих вилучили пакет з амфетаміном.

Між прокурором і підозрюваним було укладено угоду про визнання винуватості. Суд затвердив угоду і визнав чоловіка винним у скоєнні злочину за ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України, призначивши узгоджене сторонами покарання у вигляді двох років позбавлення волі з випробувальним терміном у два роки.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харківській області оштрафували працівника заводу, який вирощував вдома наркотики. Обвинувачений працює випробувачем двигунів на ДП "Завод ім. Малишева". Встановлено, що у вересні 2018 року він посіяв і вирощував у себе в квартирі 13 рослин конопель. Рослини чоловік висадив у спеціальні відра, сапав їх, поливав.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися