"Заберіть ботінок" - бійка за Шарія у Харківській міськраді

На депутатів з партії Шарія під час їхнього виступу на засіданні налетіли представники інших політичних сил та організацій і влаштували серйозну бійку

Друга бійка за день сталася на засіданні третьої сесії Харківської міськради 8-го скликання. Наприкінці робочого дня представники партії Шарія вийшли до президіуму і винесли з собою плакат "Стоп політичним репресіям" із фотографією лідера партії.

Раптово на них наскочили інші депутати і почали лупцювати. На відео видно, що учасники готувалися влаштувати бійку, адже вийшли одразу ближче до трибуни. Із промовою мав виступити Микита Роженко, який влітку був побитий невідомими у Харкові. Він лише встиг піднятися до трибуни, як розпочалася бійка, і він отримав удар в голову від радника міського голови Данила Акуленка.

"Прибери свою ганчірку", - кричав на представників партії Шарія керівник Харківського Нацкорпусу Костянтин Немічев.

Основними учасниками бійки стали представники Європейської Солідарності, Нацкорпусу та Фрайкору. Битва вийшла надто агресивно, хтось навіть втратив взуття, тому мусила втрутитися охорона.

"Заберіть ботінок, заберіть ботінок", - чулося з гущавини заворушення.

Плакат про політичні репресії, який намагалися розгорнути на засіданні депутати від партії Шарія, дістався у якості трофея ГО "Фрайкор". Після завершення засідання вони розстелили його прямо перед дверима на виході з будівлі міськради із буквальним закликом "Вступи в Шарія".

"Потім радимо витерти взуття", - казали вони кожному, хто наступив на банер.

Раніше того ж дня депутати побилися із представниками ОПЗЖ, коли голова їхньої фракції виступав з трибуни російською мовою. "Коментарі" повідомляли, що Андрія Лесика облили водою та виштовхали з-за трибуни під крики "Ганьба".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися