Третя сесія Харківської міської ради розпочалася з бійки та мітингів: відео

Голова фракції ОПЗЖ Андрій Лесик був облитий водою, поки під будівлею міськради мітингують проти заводу "Новомет"

У Харкові відкрилася третя сесія міської ради 8-го скликання, і одразу ж з протестами та бійкою. Відео за участі депутатів з'явилося у Telegram-каналі ХарьковNOW.

Голова фракції ОПЗЖ Андрій Лесик вийшов до трибуни із виступом, який почав російською мовою. З зали почали вимагати від нього говорити українською, депутат відмовився, після чого йому почали скандувати "Ганьба". У своїй промові Лесик заявив, що у 2014 році відбувся не Майдан, а державний переворот, після чого розпочалася бійка. Один з депутатів просто за трибуною облив Лесика водою, інші почали щось емоційно заявляти депутату ОПЗЖ, останні учасники бійки - штовхали Лесика з-за трибуну та знімали на телефон.

Тим часом під будівлею міської адміністрації зібралися кілька мітингів: "За чисте місто", проти повернення назви проспекту Григоренка імені Жукова та власники бізнесу на ринку Барабашево.

Найбільш чисельним  та організованим: з плакатами, банерами та розтяжками є пікетувальники з "Чистого міста", вони вимагають припинити викиди "Коксохіму" та інших промислових заводів.

"Stop illegal activity of Novomet Plant" - "Припиніть незаконну активність заводу "Новомет", - написано англійською на плакатах", - "Коксохім вбиває нас".


Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про рішення топонімічної комісії Харківської міської ради увічнити пам'ять колишнього мера міста Геннадія Кернеса у меморіальній дошці на будівлі міськради.



Джерело: https://t.me/kharkov_now

phil

24 лютого 2021, 21:03

Добрый день, Я voorhees philip, я хочу добросовестно инвестировать в ваш бизнес. У меня есть собственный капитал для прибыльных инвестиций. Я также предлагаю частные коммерческие и личные ссуды с очень низкой годовой процентной ставкой от 3% в течение периода погашения в течение года в любую часть мира. Максимальная сумма финансирования составляет 100 миллионов долларов США. ПОЧТА:[email protected] WhatsApp: 393511788587 СПАСИБО VOORHEES ФИЛИПП.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися