У Харківській області двоє рибалок провалилися під лід (ФОТО)

У Сіверському Дінці все ще шукають тіла потонулих рибалок

У Змієві на річці Сіверський Донець двоє рибалок провалилися під лід та потонули. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківської області.

За даними правоохоронців, близько 17:00 до чергової частини надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що під лід на річці провалилися двоє чоловіків та потрібна допомога в порятунку. Рятувальники одразу виїхали на місце події, проте врятувати постраждалих не вдалося. На момент приїзду поліціянтів 62 та 53-річні чоловіки пішли під лід. У воді все ще шукають їх тіла. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань по п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України з позначкою "нещасний випадок".

Правоохоронці закликають громадян бути обережними на льоду та нагадують, що не можна заходити на нього на значну відстань від берега, ходити самому по льоду, а також збиратися на ньому великими групами, підходити до ополонок,  кататися біля них на ковзанах, з’їжджати на лижах чи санчатах з крутих берегів  прямо на лід, розпалювати на льоду багаття, бігати та стрибати по тонкій кризі.

Раніше "Коментарі" розповіли про харківських рибалок, які загубилися в тумані та вийшли на тонкий лід.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися