Декомунізатори назвали Авакова «чортом» та обурилися, що їм не дали зняти орден Леніна

Активісти заявили що Вадима Позднякова та Микиту Соловйова хочуть звинуватити в крадіжці за те, що вони зняли орден Леніна

Сьогодні, 24 лютого, активісти в будівлі Харківської міської ради збили на підлогу орден Леніна. Однак правоохоронці приїхали та знову повісили його на місце. Декомунізатори заявили, що Вадима Позднякова та Микиту Соловйова в поліції хочуть звинуватити в крадіжці.

"З одного боку це дуже смішно, а з іншого сумно, що поліція вигадує безглузді звинувачення до людей, які своїми силами намагалися виконати декомунізацію, отримавши перед цим купу відписок. Зверніть увагу, як вони обходять, що це був за макет і хто на ньому зображений. Аваков рис, як і його підлеглі ", - написали активісти.

rVKLW8y8wsxPZT4g93K2Htu1k.jpg

Нагадаємо, близько 12 в поліцію із заявою звернувся 43-річний чоловік. Він повідомив, що двоє людей намагаються обікрасти будинок міськради. На місці працювала слідчо-оперативна група Харківського районного управління поліції №3. Поліціянти з'ясували, що двоє чоловіків під час сесії ради зняли зі стіни орден Леніна на першому поверсі установи.




Александр

25 лютого 2021, 12:21

У так называемых "активистов" весьма узкая специализация, предполагающая достаточно примитивные действия: что-то, напоминающее о коммунистах содрать, поломать и при этом с кем-то поскандалить. Неужели это устранит какие-нибудь проблемы, которые препятствуют достойной жизни доброчестных граждан Украины? Я уже очень давно родился в Харькове и все это время люблю этот город, область да и всю Украину. Это мне не мешает получать удовольствие от посещения красивых и интересных мест других городов, в какой бы стране они не находились. По городу Харькову и не только еще осталось много мест, куда еще не приложили свои физические возможности специалисты по декоммунизации. Например, многие памятники на могилах многочисленных кладбищ увенчаны пятиконечной звездой. Представляете какой объем еще не проделанной работы? Срывать макеты орденов СССР не менее неприличное занятие, чем заниматься вандализмом на кладбищах. Если нам нравиться поведение граждан Европы, то давайте также поступать цивилизованно, в соответствии с Законами Украины.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися