Смертельна ДТП на Харківщині: Літня пара загинула на місці (ФОТО)

Під Харковом зіткнулися пасажирський автобус та автомобіль

У селі Крисине Богодухівського району на трасі "Харків-Охтирка" зіткнулися пасажирський автобус та легковик. Двоє людей загинули. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківської області.

Відзначається, що ДТП сталося 25 лютого близько 08:00. За кермом автобуса був 42-річний чоловік, який віз 15 пасажирів. Після аварії в автомобілі "ВАЗ-21099" 71-річний водій та 70-річна пасажирка загинули на місці. За попередніми даними, водій легковика не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, через що й зіткнувся з автобусом. 

На місці ДТП працює слідчо-оперативна група поліції, яка встановлює всі обставини події та особи загиблих. Слідчий відкрив кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років

Раніше "Коментарі" розповіли про ДТП 13 лютого, яке відбулося на 553 км траси Київ-Харків-Довжанський. Рятувальники вирізали водія з Renault та передали медикам швидкої допомоги, проте чоловік помер по дорозі в лікарню. Крім того, рятувальники розкрили понівечену "Газель" та дістали з неї труп водія.




олег

27 лютого 2021, 22:53

старые люди погибли,,а молодым отвечать.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися