У Харкові загорівся дитячий садок, який працював незаконно (ФОТО)

Власник підприємства обмежив доступ до своєї сторінки Facebook

У Слобідському районі Харкова, 25 лютого, рятувальники ліквідували пожежу в приватному центрі раннього розвитку. Про це повідомили в ГУ ДСНС Харківської області.

Зазначається, що на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу в центрі раннього розвитку "Dora Fаmily Club", який знаходиться на першому поверсі житлового 8-поверхового будинку по вул.Ньютона.

Рятувальники встановили, що горіли меблі на площі близько 10 кв.м. Ще до прибуття пожежників працівники центру вивели на свіже повітря шестеро дітей. О 15:55 пожежу локалізували, а о 16: 25 - повністю ліквідували. Жертв та постраждалих немає. Причина виникнення пожежі та сума збитку встановлюються.

Директор міського департаменту освіти Ольга Деменко, заявила, що заклад приватної форми власності, передає "Суспільне".

"У нашому реєстрі такої установи не було, про її існування ми дізналися тільки після цієї біди. Наскільки мені відомо, Ліцензії вони не отримали, тобто діти там перебували на незаконних підставах", - зазначила Деменко.

Цікаво те, що власник підприємства видалив контент або обмежив доступ до нього на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, урядова комісія з розслідування причин виникнення надзвичайної ситуації 21 січня в Харкові завершила свою роботу. Про її висновки розповів міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов. За його словами, причиною трагедії став цілий комплекс причин і передумов. Так, будівля була не пристосована для розміщення літніх людей, заклад офіційно не було зареєстровано на постачальника соціальних послуг, до того ж в будинку не було навіть кваліфікованого медичного персоналу.



Активист

25 лютого 2021, 18:43

Снял наверное квартиру нанял через интернет персонал и снимал вершки.Это уже статья от уплаты налогов и использование людей как рабсилу. За каждого работника штраф по 85тыс.грв. плюс мошенничество и влияние без образования на психику детей. Можно давать спокойно пятерочку с частичной конфискацией.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися