У Харківській області вранці горів приватний будинок та квартира, в якій знайшли тіло чоловіка (ФОТО)

У Харкові пожежа забрала життя чоловіка

На Харківщині, 27 лютого, пожежники гасили полум'я відразу у двох місцях. Про це повідомили в ГУ ДСНС.

О 5:19 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку на вул. Осіння 15, в смт Кегичівка Харківської області. До місця події негайно виїхав черговий підрозділ Державної пожежно-рятувальної служби. На момент прибуття рятувальників полум'я охопило 80 кв.м. будинки. О 5:28 вогонь локалізували, о 07:15 повністю ліквідували. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Друга пожежа сталася в самому Харкові на вул. Ощєпкова 8/1. Відзначається, що полум'я охопило квартиру на першому поверсі в житловому п'ятиповерховому будинку. На місці події працювали 2 оперативних відділення 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини на автоцистернах та автодрабині. Площа пожежі склала близько 2 кв. м. Під час гасіння рятувальники виявили тіло власника квартири, 1960 року народження. Пожежу локалізували о 5:25, а ліквідували о 5:42. Причина виникнення пожежі та збитки наразі встановлюється.

Раніше "Коментарі" розповіли про наслідки пожежі в Пісочині, де рятувальники пів ночі гасили полум'я на підприємстві, яке займається виготовленням пластикових виробів. Вогонь охопив 1000 кв.




Джерело: https://kh.dsns.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися