На Харківщині працівник підприємства крав зі складу комп'ютерну техніку: Заробив 650 тисяч гривень (ФОТО)

Жителю Краснограда загрожує до 12 років в'язниці

Ще у 2020 році в поліцію Харківщини звернувся заступник директора філії підприємства з газовидобутку. Чоловік розповів, що у них на складі зникає комп'ютерна техніка. Правоохоронці знайшли злодія. Про це повідомили пресслужбі поліції Харківської області.

За даними поліції, зловмисник підібрав ключ від складу та викрав звідти техніку. Щоб його ніхто не розкрив, правопорушник заховав коробки з-під комп'ютерної техніки в котельні, а саму "здобич" заховав в особистих речах та виніс з підприємства. Комп'ютерну техніку 39-річний чоловік просто продавав.

Вчора, 26 лютого, жителю Краснограда слідчі повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Тепер йому загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу.

Раніше "Коментарі" розповіли про 26-річного чоловіка, який кілька днів таємно проживав на горищі будинку у пенсіонера. Зловмисник почув телефонну розмову літнього чоловіка і зрозумів, що він в цей день отримав пенсію. Через незачинені двері зайшов на кухню, викрутив запобіжники електролічильника, знеструмив будинок, поцупив гроші та мобільний телефон. У цей час власник будинку помітив незнайомця і вдарив його палицею. Зловмисник у відповідь побив дідуся ногами та забрав у нього з кишені штанів 800 гривень.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися