У Харківській області знешкодили понад 200 боєприпасів

Харківські піротехніки за добу розмінували 231 боєприпас

Вчора, 26 лютого, на Харківщині піротехнічні групи проводили заходи з розмінування та знешкодження застарілих боєприпасів часів Другої світової війни.

Як розповіли в Головному управлінні ДСНС України в Харківській області, роботи з розмінування проводилися в Дергачівському, Зміївському та Великобурлуцькому районах області. Всього було розміновано 231 боєприпас, з яких 30 мінометних мін, 1 артснаряд та 200 одиниць набоїв.

Так, в лісосмузі неподалік від села Курортне Дергачівського району області було виявлено, розміновано та знешкоджено 27 мінометних мін 82 мм, 1 артснаряд калібру 76 мм та 200 одиниць набоїв.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що 25 лютого в результаті пожежі в Нововодолазькому районі Харківської області один чоловік загинув, ще один постраждав. На момент прибуття рятувальників вогнем був охоплений будинок на площі 70 кв. м. На місці пожежі виявили тіло чоловіка 1970 року народження. Ще один чоловік 1981 року народження отримав отруєння чадним газом. Останнього госпіталізували.




Джерело: https://kh.dsns.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися