Штурм, побиття в туалеті та відкати: як у Харкові проводили облаву в нічному клубі

Поліція жорстко затримала відвідувачів та працівників клубу після того, як адміністрація відмовилася впустити силовиків всередину та зачинила двері

В суботу Харківські силовики штурмували один з нічних клубів. Все закінчилося побиттям та грандіозним скандалом поки що місцевого рівня. У соцмережах користувачі обурюються жорстокістю, з якою поводилися представники поліції з відвідувачами клубу. Відео штурму з камер спостереження розмістили у профілі клубу в Instagram.

На одному з них видно самий початок штурму: силовики увірвалися до приміщення клубу та жорстко затримали чоловіка на вході, який почав з ними сперечатися. Далі йде нарізка з різних сцен: на одній поліцейські вибивають дверцята кабінки в туалеті, в якій ховаються двоє юнаків, на іншій видно головну залу, в якій представники МВС жорстко затримують чоловіків, які чинять опір.

Ще на одному відео, яке зроблене на телефон, видно та чути суперечку між силовиками та відвідувачами із нецензурною лексикою та великим обуренням з боку клієнтів.

Офіційних коментарів щодо події Нацполіція поки не дає.

За версією клубу, якою вони супроводжують опубліковані відео на своїй сторінці у соцмережі, причиною "облави" стало те, що власник не заплатив в поліцію "відкат".

У соцмережах користувачі також висувають свої версії та діляться спостереженнями: так деякі погоджуються з версією про "відкат" та стверджують, що у клубі регулярно розповсюджувалися наркотичні засоби серед підлітків та молоді.

Ще за однією з версій, причиною штурму є робота клубу під час карантинних обмежень. Користувачі соцмереж запевняють, що наразі працюють усі нічні клуби міста, але власник цього не одноразово отримував попередження від поліції, але клуб продовжував працювати, а у соцмережах постійно з'являлися рекламні афіші та запрошення приходити до клубу кожного дня.

picture

Під час штурму поліція прибула з ухвалою суду на дозвіл вчинених ними дій, проте працівники зачинилися зсередини та не впускали силовиків, через що ті вибили двері.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що наразі у Харкові діють карантинні обмеження, робота нічних клубів та дискотек заборонена.



Александр

3 березня 2021, 11:04

Слабовато, если бы задерживал Я, вот там было бы на что посмотреть...

Елена

2 березня 2021, 15:56

Нормальная работа, полиция ж не целоваться лезла. Мужики!

справедливость

2 березня 2021, 14:04

закрыть этот гадюшник, посмотрите кто там отдыхает, и как

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися