У Харкові п'яний водій врізався в стовп

На 29-річного водія патрульні склали ряд адміністративних матеріалів

У Харкові на вул. Озерянській автомобиль ВАЗ-11193 врізався в електроопору. Про це розповіли у відділі комунікацій патрульної поліції Харківської області.

За даними правоохоронців, аварія сталася сьогодні, 27 лютого, вночі. Під час оформлення ДТП інспектори виявили у водія явні ознаки алкогольного сп'яніння. Водій погодився пройти огляд на стан сп'яніння. Тест виявився позитивним і показав 1,92 проміле алкоголю в крові при нормі 0,2 проміле (перевищення майже в 10 разів).

Відзначається, що на 29-річного водія патрульні склали ряд адміністративних матеріалів: протокол за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом особою в стані сп'яніння), ст. 124 (порушення ПДР, що спричинило ДТП). Матеріали будуть передані в суд.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харкові вантажівка "припечатала" легковик. За даними правоохоронців, 26 лютого близько 9:00 патрульні отримали повідомлення про ДТП на вул. Москалевській, 41. За попередньою інформацією, водій вантажного автомобіля International 9200 з напівпричепом, порушив правила дорожнього руху і допустив зіткнення з легковим автомобілем Toyota. У результаті ДТП ніхто не постраждав. На водія вантажівки патрульні склали адміністративний протокол за ст 124 КУпАП.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися