На Харківщині пожежа забрала життя літнього чоловіка (ФОТО)

Чоловік загинув через необережне поводження з вогнем

У Харківській області, 5 березня, о 23:37 на номер "101" надійшла інформація про пожежу по провулку Мурафського, 11/2 в Ізюмі. Про це повідомили в пресслужбі ГУ ДСНС області.

Відзначається, що на місці події працювали рятувальники 28-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі двох відділень на автоцистернах. Пожежники встановили, що горіла частина будинку барачного типу (на чотири власники) на площі близько 80 кв.м.

Під час гасіння пожежі рятувальники виявили тіло чоловіка 1954 року народження. О 00:05 вогонь локалізували, а о 4:34 повністю ліквідували. Відомо, що пожежа сталася, через необережне поводження з вогнем.

Нагадаємо, в Харкові під час пожежі на вулиці Харківських дивізій, 20 знайшли важко поранену жінку в її власній квартирі. Виявилося, що жінка рік тому орендувала квартиру в Харкові та разом з дітьми перебралася в місто. Увечері 16 лютого, жінка перебувала вдома одна. У цей момент зловмисник проник до неї та жорстоко розправився з колишньою співмешканкою. Після скоєного він підпалив квартиру.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися