У Харкові водії побилися прямо посеред дороги (ВІДЕО)

Під час конфлікту один з водіїв взяв в руки молоток

У Харкові на провулку Плетнівським побилися водії. На кадрах видно, що близько двох машин, які стоять на аварійку, б'ються чоловіки. Один з них взяв у руки молоток. Відповідне відео опублікували очевидці в соцмережах.

"Дорожні розбірки з молотком рівня XX біля Панорами. Тип на Wolksvagen щось не поділив з власником буса, вийшов та з ноги вдарив по дзеркалу, за що отримав молотком. Добре, що 90-ті закінчилися!" - пишуть свідки.

Нагадаємо, 2 березня в ефірі Radio Expres прем'єр-міністр Словаччини Ігор Матович вирішив пожартувати про домовленості з Росією, в якій Словаччина закупила вакцину проти коронавірусу "Супутник V". Журналіст зазначив, що переговори тривали кілька тижнів і запитав, що Матович пообіцяв Росії в обмін на препарат. "Обіцяв їм Закарпатську Україну, - відповів прем'єр і дав зрозуміти, що так жартує. - Як ви думаєте, що я повинен був обіцяти їм? Я їм нічого не обіцяв, вони нічого від мене не хотіли". Після цього висловлювання, 4 березня, біля будівлі консульства Словаччини в Харкові з'явився напис "міняємо Словаччину на Крим".




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися