Отруєння дітей в дитсадку: Нарешті знайшли винних

Комісія встановила ряд порушень

На директора та медичну сестру дитячого садку Слобідського району Харківської області № 3, де отруїлися шестеро дітей, склали протоколи про порушення санітарних норм. Про це повідомили в пресцентрі Держпродспоживслужби в Харківській області.

Відзначається, що зараз п'ять діточок лікуються вдома, а один знаходиться в лікарні. Через інцидент в установі провели позапланову перевірку. Комісії не показали документи про безпечність та якість свіжомороженої риби та хліба в дитячому саду. Крім того, фактичне меню не відповідає зразковому двотижневого, яке узгоджували з  Держпродспоживслужбою. Також, є порушення в зберіганні інвентарю для прибирання та миття посуду. Фахівці відзначили, що в закладі не вистачає кількох ліжок і чохлів на матраци. З 9 березня дитячий садок не працює. Оформляється припис про усунення порушень санітарного законодавства. Протиепідемічні заходи тривають.

Раніше "Коментарі" повідомляли про спалах отруєнь в дитячому саду в Дергачах. Тоді діти поїли на вечерю молочний суп, а на наступний день шестеро з них не прийшли в садок.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися