У Харкові вантажівка виїхала на зустрічну смугу та протаранили три легковики: З'явилося відео

В жахливому ДТП постраждали двоє дітей

У Харкові на Окружній дорозі сталася аварія з декількома потерпілими. Відповідне відео опублікували користувачі в соціальних мережах.

За попередньою інформацією, ДТП сталося 13 березня близько 13.00. 50-річний водій вантажівки MAN не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з легковиком ВАЗ-110, а потім протаранив Volkswagen Jetta і Ford.

В результаті ДТП постраждали 64-річна пасажирка ВАЗ-110, 33-річний водій Volkswagen Jetta і двоє її дітей. Дані про подію зареєстрували в Єдиному журналі заяв та повідомлень Харківського районного управління поліції №3. Зараз вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 286 ("порушення правил дорожнього руху") КК України.

Нагадаємо, 11 березня, в Харкові сталася страшна ДТП за участю Subaru Legacy та ВАЗ 2111 близько 5 ранку. Subaru на величезній швидкості намагалася вивернути в провулок Конюшинний, але водій не впорався з керуванням. Чоловіка занесло на зустрічну смугу, де в той момент на світлофорі стояв ВАЗ. Сталося лобове зіткнення, від отриманих травм водій ВАЗ помер в кареті швидкої допомоги. Йому було 30 років, у нього залишилося двоє неповнолітніх дитини.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися