У Харкові з гімназії евакуювали майже 1000 осіб

Правоохоронці шукали вибухівку в харківській гімназії №36

З Харківської гімназії №36 на вулиці Благовіщенській евакуювали 986 осіб. Про це повідомили в пресслужбі Національної поліції Харківської області. 

Зазначається, що правоохоронці отримали повідомлення від директора школи. Він розповів, що анонім повідомив, що гімназію замінували. Фахівці обстежили майже 8 тис. кв. м приміщень та прилеглої території. Ніяких вибухових пристроїв або небезпечних речовин не виявили.

Інформацію за даним фактом слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 (свідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення або пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють зловмисника, який повідомив про мінування. Йому загрожує від двох до шести років ув'язнення.

Нагадаємо, співробітники Красноградського районного відділу поліції провели санкціонований обшук у 69-річного чоловіка, якого підозрюють у крадіжці. Вдома у пенсіонера силовики вилучили та відправили на експертизу перероблений з газового в бойовий пістолет "Valtro", 92 патрони калібру 9 мм для пістолета Макарова, 8 саморобних патронів калібру 9 мм, споряджених дробом та картеччю, близько 300 грамів мисливського пороху.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися