В лікарнях Харківської області відремонтують приймальні відділення

Всього на відновлювальні роботи направлять 2,4 млн. гривень

У 12 лікарнях Харківської області відремонтують приймальні відділення. Кошти на проведення робіт виділили з обласного бюджету.

Відповідне рішення підтримали депутати Харківської обласної ради під час сесії 27 лютого. Всього на відновлювальні роботи направлять 2,4 млн. грн. - по 200 тис. кожній лікарні.

Ремонти проведуть у Балаклійської, Богодухівської, Валківської, Вовчанської, Дергачівської, Красноградської, Мереф'янської та Чугуївської ЦРЛ, центральних лікарнях Ізюму, Куп'янська та Лозовій, а також Харківській обласній клінічній лікарні.

"Ці лікарні входять в перелік опорних медичних закладів Харківської області, затвердженого Кабінетом міністрів України. Крім ремонтних робіт, для цих закладів профільним міністерством запланована закупівля необхідного переліку медичного обладнання", - повідомив заступник голови ХОДА Михайло Черняк.

Також у цьому році в області буде продовжуватиметься будівництво амбулаторій загальної практики - сімейної медицини у сільській місцевості. Кошти виділені на будівництво амбулаторій у Барвінківському, Близнюківському, Борівському, Великобурлуцькому, Вовчанському, Дергачівському, Зміївському, Кегичівському, Красноградському, Чугуївському та Шевченківському районах, а також на території Золочівської, Нововодолазької, Оскольскої і Старосалтівської ВІДГ.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що виявляти китайський коронавірус тепер зможуть і в Харкові.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися