У Харкові п'яна компанія влетіла в дерево на автомобілі

Постраждалих в ДТП чоловіків госпіталізували

У Харкові близько 09:00 на вулиці Біблика в Індустріальному районі Харкова Volkswagen Passat врізався в дерево. Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції.

За даними правоохоронців, 35-річний чоловік не впорався з керуванням, виїхав на бордюр та врізався в дерево. Відзначається, що водій і його пасажири були п'яні. З місця ДТП чоловіків доставили в міську клінічну лікарню швидкої та невідкладної медичної допомоги. Зараз встановлюються всі обставини ДТП.

Інформація про те, що трапилося внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Максимальне покарання за санкцією статті передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Нагадаємо, сьогодні 18 березня, близько 9:00 на перехресті вулиці Головачова та проспекту Героїв Сталінграда водій BMW 320 зіткнувся з вантажним автомобілем Renault Premium з причепом.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися