На Харківщині куряща 90-річна жінка отруїлася чадним газом та підпалила квартиру (ФОТО)

Рятувальники винесли з пожежі жінку 1930 року народження

У Дергачах, 19 березня, о 04:30 рятувальники отримали повідомлення про пожежу у двоповерховому будинку на Центральній вулиці, 13. Про це повідомили в пресслужбі ДСНС Харківської області.

На місце події виїжджали 2 відділення служби порятунку на автоцистернах. З'ясувалося, на другому поверсі на кухні горіли меблі та домашні речі. Площа пожежі склала близько 5 кв. м. Під час гасіння пожежі у квартирі рятувальники виявили господиню, 1930 року народження. Її негайно винесли на свіже повітря та передали медикам швидкої допомоги. Жінку з отруєнням чадним газом госпіталізували в Харківську міську клінічну лікарню швидкої та невідкладної медичної допомоги. Пожежу локалізували о 04:50, ліквідували о 05:00. Ймовірна причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем (скоріше за все під час куріння). Сусіди розповіли, що щодня жінка викурювала по півтори пачки сигарет.

Нагадаємо, в Харківській області масштабна пожежа охопила продуктовий магазин та аптеку. На місці події працювало оперативний підрозділ 61-ї Державної пожежо-рятувальної частини на автоцистерні. Їм довелося гасити торговий зал та дах на площі 200 кв. м. На щастя, в 00:50 пожежу вдалося локалізувати, а о 03:30 повністю ліквідувати. Завдяки оперативним діям вогнеборців вдалося врятувати частину будівлі, де знаходиться аптека.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися