Дворічний харків'янин закрив сам себе в квартирі і не міг вибратися (ФОТО)

Рятувальники допомогли жінці потрапити у квартиру, яку закрив її син

У Харкові, 18 березня, на Нових Будинках дитина закрила квартиру на замок та не змогла відкрити її для матусі. Про це повідомили в пресслужбі ДСНС.

Відзначається, що в п'ятиповерховому будинку на вулиці Василя Мельникова у квартирі знаходився хлопчик 2018 року народження. Мама дитини вийшла в під'їзд на пару хвилин, а її син вирішив закрити двері на замок. Після цього він не зміг відкрити їй двері, через що довелося викликати рятувальників.

На допомогу прийшла команда 2-й Державної пожежно-рятувальної частини. У присутності поліціянтів вони за допомогою автодрабини піднялися на четвертий поверх, через балкон потрапили до квартири та відчинили вхідні двері матері.

Нагадаємо, в Харківській області масштабна пожежа охопила продуктовий магазин та аптеку. На місці події працювало оперативний підрозділ 61-ї Державної частини на автоцистерні. Їм довелося гасити торговий зал та дах на площі 200 кв. м. На щастя, о 00:50 пожежу вдалося локалізувати, а о 03:30 повністю ліквідувати. Завдяки оперативним діям вогнеборців вдалося врятувати частину будівлі, де знаходиться аптека.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися