На Харківщині рятувальники винесли 94-річного чоловіка з палаючої квартири

У Харкові чоловік отруївся чадним газом

У місті Барвінкове, 19 березня, о 10:52 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в житловому будинку на вулиці Івана Плесо, 35а. Про це повідомили в прес-службі ГСЧС Харківської області.

Відзначається, що на місце події відправили 1 відділення служби порятунку на автоцистерні. На момент їх прибуття в одній з кімнат квартири горіли меблі та домашні речі. Площа пожежі склала близько 8 кв.м. Під час гасіння квартири рятувальники виявили і винесли на свіже повітря власника 1927 року народження. Чоловіка передали медикам швидкої допомоги. Пожежу локалізували о 11:10, а ліквідували о 12:00. Передбачувана причина пожежі - необережне поводження з вогнем.

Також в ГСЧС повідомили про пожежу в Харкові на вул. Гарібальді, 26. Рятувальники отримали повідомлення Додано: 19 березня о 16:23. На момент прибуття пожежних на 4-му поверсі в квартирі горіли домашні речі. Площа пожежі склала близько 4 кв. м. Під час гасіння пожежі в квартирі рятувальники виявили власника, 1966 року народження, який отруївся чадним газом. Його негайно винесли на свіже повітря та передали медикам швидкої, які відвезли його в лікарню. Пожежу локалізували о 16.37, а повністю ліквідували о 16:46.

Нагадаємо, на Харківщині курить 90-річна жінка отруїлася чадним газом і підпалила квартиру . На місце події виїжджали 2 відділення служби порятунку на автоцистернах. З'ясувалося, на другому поверсі на кухні горіли меблі та домашні речі. Площа пожежі склала близько 5 кв. м. Під час гасіння пожежі в квартирі рятувальники виявили господиню, 1930 року народження. Її негайно винесли на свіже повітря та передали медикам швидкої допомоги.




харків'янин

20 березня 2021, 12:12

не так станеться, якщо пожежа станеться в Харкові по вул.Культури, 22-б. Там на 10 поверсі замкнені двері усіх пожежни виходів, та навіть встановлена металева ляда. То якщо в тому домі станеться ЧП - то можуть і люди загинути. Але ДСНС на письмові сповіщення відповідає, що вони нічого не бачать, усі двері відкриті... То що, чекати надзвичайного випадку?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися