У Харкові перекинувся Lexus: Водія придавило (ФОТО)

На кільцевій дорозі водій не впорався з керуванням і вилетів в кювет

У Харкові, 20 березня, о 22:20 на кільцевій дорозі, біля повороту в селище Покотилівка перекинувся Lexus LX 470. Про це повідомили в пресслужбі ДСНС Харківської області.

Відзначається, що водій не впорався з керуванням та злетів з дороги в кювет. В результаті ДТП автомобіль перекинувся на бік, а водій був затиснутий між кермом та сидінням, через що не міг самостійно вибратися.

На допомогу до чоловіка прибули рятувальники 6-ї пожежно-рятувальної частини та курсанти Національного університету цивільного захисту України на автомобілях САРМ. За допомогою спецінструментів вони витягли водія. Постраждалого чоловіка 1961 року народження бригада медиків доставила в Харківську міську клінічну лікарню швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Нагадаємо, в Харківській області, 19 березня, на в'їзді до Вовчанського району зіткнулися Tesla і Nissan. Відзначається, що в ДТП постраждали шестеро людей, серед них шестирічна дівчинка. Всіх їх доставили в лікарню. На кадрах з місця подій видно, що обидва автомобілі буквально порвало. А Tesla взагалі вилетіла з дороги в кювет. На асфальті - кров, розкидані деталі автомобілів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися