Харків'яни просять безкоштовну маршрутку

За дві доби петиція набрала 14 підписів

У Харкові городяни просять пустити по місту "соціальну маршрутку". Про це свідчить петиція, яку зареєстрували на сайті Харківської міської ради.

У тексті петиції зазначається, що соціальна маршрутка - це безкоштовний автобус для пенсіонерів та інвалідів. Харків'яни просять пустити такий автобус по місту, а також відкрити приміські маршрути.

Варто відзначити, що міськрада розгляне петицію тільки після того, як вона набере 5 тисяч підписів. Нагадаємо, на збирання підписів дається 90 днів. Варто відзначити, що за дві доби петиція набрала 14 підписів.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що 26 лютого під час сесії міської ради Харкова, депутати прийняли рішення про придбання півсотні нових тролейбусів за рахунок бюджету міста. Новий транспорт купуватимуть протягом 2020 - 2024 років. Всі тролейбуси будуть з автономним ходом. Їх придбають для КП "Тролейбусне депо №3" на умовах фінансового лізингу. Оскільки нові тролейбуси зможуть їздити без контактної мережі, це дозволить прокласти нові маршрути у віддалені райони Харкова. Читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися