У Харківській області жителі незаконно створили цілу нафтобазу

Під Харковом прикрили незаконне виробництво

На Харківщині прикрили незаконне виробництво паливно-мастильних матеріалів. Про це повідомили в Державній фіскальній службі України.

Відзначається, що посадові особи одного із суб’єктів господарської діяльності, не маючи на це жодних дозвільних документів, організували та здійснювали незаконне виробництво паливо-мастильних матеріалів, які надалі реалізовувалися на території Харківської області. В результаті проведених санкціонованих обшуків офісних приміщень, нафтобаз та АЗС виявлено паливно-мастильні матеріали загальним об’ємом близько 200 тонн та орієнтовною ринковою вартістю понад 6 млн грн. Зараз правоохоронці встановлюють куди зловмисники збували товар, а також готується клопотання до суду про арешт виявленого майна.

I59PrnXdmtQ_tpOldNmAJF6ng.jpg

Обшук провели співробітники ГУ УКРІНФОРМ в Харківській області спільно з працівниками управління СБУ в Харківській області, і під процесуальним керівництвом обласної прокуратури виявили незаконне виробництво паливно-мастильних матеріалів.

Нагадаємо, в Харківській області контррозвідники Служби безпеки України затримали бойовика "ЛНР". У нього силовики виявили GPS-координати, які вказували на місце в лісі недалеко від Харкова. Там СБУ знайшла схованку зі зброєю російського виробництва.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися