У Харківській області пожежа забрала життя трирічного хлопчика

На Харківщині необережне поводження з вогнем призвело до смерті дитини

У Лозовій, 24 березня, рятувальники отримали повідомлення про пожежу у квартирі дев'ятиповерхового житлового будинку за адресою: м.Лозова, вул. Володарського, 29. Про це повідомили в пресслужбі ДСНС Харківської області.

На місці події працювали 2 відділення Служби порятунку на автоцистернах. На момент прибуття пожежників було встановлено, що в кімнаті квартири на другому поверсі житлової багатоповерхівки горять меблі та домашні речі. Площа пожежі склала близько 15 кв. м. Під час гасіння пожежі рятувальники виявили тіло хлопчика 2018 р.н.. Дорослих рятувальникам вдалося витягнути. О 12:10 пожежу локалізували, а о 12:35 повністю ліквідували Ймовірна причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем.

Нагадаємо, в Харкові під час пожежі на вулиці Харківських дивізій, 20 знайшли важко поранену жінку в її власній квартирі. Виявилося, що жінка рік тому орендувала квартиру в Харкові та разом з дітьми перебралася в місто. Увечері 16 лютого, жінка перебувала вдома одна. У цей момент зловмисник проник до неї та жорстоко розправився з колишньою співмешканкою. Після скоєного він підпалив квартиру.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися