"Розпиляли" тендер на реконструкцію гуртожитку: в Харкові оштрафували бізнесменів

Антимонопольний комітет оштрафував ТОВ "БК Спецбудтехнологія" і ТОВ "Декорбудсервіс" за змову

У Харкові оштрафували бізнесменів, які "розпиляли" тендер на реконструкцію гуртожитку. Про це розповіли у відділі комунікацій Харківського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

За даними АМКУ, ТОВ "БК Спецбудтехнологія" і ТОВ "Декорбудсервіс" узгодили свої пропозиції під час підготовки та участі у тендері на проведення реконструкції гуртожитку в Вовчанську під житло для внутрішньо переміщених осіб.

Також компанії узгодили дії під час тендеру, який був проведений Департаментом будівництва і дорожнього господарства Харківської міської ради, щодо будівництва поливального водопроводу по пр. Московському. На підприємства наклали штрафи згідно з чинним законодавством.

В АМКУ нагадали, що ТОВ "БК Спецбудтехнологія" і ТОВ "Декорбудсервіс" притягувалися до відповідальності за аналогічне порушення в 2018 і 2019 роках.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що Служба безпеки України блокувала на Харківщині і Полтавщині незаконне виготовлення і продаж вогнепальної зброї і боєприпасів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися