У Харкові посадили узбекистанця, який зґвалтував 15-річну дівчину

У Харкові до 12 років засудили чоловіка, який зґвалтував 15-річну харків'янку

Київський районний суд Харкова виніс вирок іноземцю-гвалтівнику. Про це повідомили в пресслужбі Харківської обласної прокуратури, посилаючись на керівника Київської окружної прокуратури Едуарда Новикова.

Відзначається, що 26-річний ґвалтівник напав на 15-річну дівчину ще 11 травня 2020 року на Журавлівської вулиці. Його засудили до 12 років позбавлення волі за ч. 3 ст. 152 КК України.

Нагадаємо, з початку 2021 року в Україні від сексуального насильства постраждали вже 75 дітей, а за весь попередній рік - 410. Зараз в Україні проходить процес створення спеціальних кімнат для опитування постраждалих дітей. Вони обладнані згідно з міжнародними стандартами, де після отримання інформації від дитини про насильство будь-якого характеру проводиться первинна перевірка, опитування дитини в присутності психолога, і після отримання інформації від дитини її передають до слідчого управління поліції, після чого проводяться слідчі дії.

Раніше "Коментарі" розповіли про вбивцю-гвалтівника, якого навічно посадили в Харкові. Як розповів керівник Слобідської окружної прокуратури Ігор Білодід, в жовтні 2019 року 62-річний чоловік, раніше судимий за вбивство та зґвалтування, залишився в будинку наодинці з жінкою похилого віку і почав її бити. Злочинець бив її по обличчю та по грудях, а після зґвалтував. В результаті отриманих травм потерпіла померла.




Григорий

26 березня 2021, 14:44

нет такой национальности "узбекистанец". узбек и только узбек. исправьте.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися