У Харкові ворон, який вміє говорити відзначив день народження

Карлушу в зоопарк принесли відвідувачі, коли він був пташеням

У Харківському зоопарку ворон Карлуша, який вміє говорити відсвяткував 15-річчя. Карлушу в зоопарк принесли відвідувачі, коли він був пташеням. Спеціально розмовляти ворона ніхто не вчив. Перебуваючи в зоопарку серед людей, Карлуша швидко схоплював звуки, повторював те, що чув. Спочатку він голосно видавав нечіткі звуки, потім став вимовляти своє ім'я "Карл", а потім і "Давай-давай". Слова "Давай-давай" Карлуша зазвичай говорить, коли щось просить, найчастіше, коли бачить, що йому несуть їжу.

Так було і в святковий ранок. Як тільки Карлуша побачив апетитне частування-подарунок, без угаву почав говорити "Давай-давай". Презентом стала коробочка-листівка з фото іменинника і частуванням всередині: риба, м'ясо, овочі, фрукти, горіхи, сухофрукти і віник. Справа в тому, що Карлуша дуже любить розбирати віники або мітли на прутики. За цим заняттям він може проводити багато часу.

Частування їли разом з сусідом вороном Сашком. Разом вони живуть 4 роки.


Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що у Харкові суд виніс вирок чоловікові, який зламав жінці руку за зауваження щодо собаки.



Джерело: http://zoo.kharkov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися