У Харкові біля лікарні знайшли тіло немовляти: Пролежало кілька місяців (ФОТО)

Харківські правоохоронці відкрили кримінальне провадження за умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини

У Харкові, 26 березня, близько 12:45 поліцейські отримали повідомлення про тіло дитини, яке присипане листям. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківської області.

За попередніми висновками експертів, в листі лежало тіло немовляти. У зв'язку з тим, що смерть дитини, ймовірно, настала кілька місяців тому, визначити причини зовнішнім оглядом неможливо.

Відзначається, що тіло знайшли в 50 метрах від будівлі однієї з міських лікарень, де є гінекологічне відділення. Зараз поліціянти опитують персонал, перевіряють документацію та обліки породіль.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ст. 117 (умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років. Слідчі дії тривають. Поліція встановлює осіб, причетних до злочину.

Раніше "Коментарі" розповіли про пожежу в Харківській області, яка забрала життя трирічного хлопчика. Дорослих вдалося врятувати. Ймовірна причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися