На Харківщині пожежа перетворила будинок літнього чоловіка в попіл: Господаря госпіталізували(ФОТО)

Рятувальники ліквідували пожежу під Харковом

Рятувальники, 27 березня, отримали повідомлення про пожежу в селі Вільшани Дергачівського району. Про це повідомили в пресслужбі ДСНС Харківської області.

За даними рятувальників, пожежа спалахнула в приватному двоповерховому будинку по вулиці Огеенко, 30-А. Коли пожежники прибули на місце події, там горів другий поверх та горище будівлі. Площа пожежі склала 100 кв.м. На жаль, постраждав господар будинку, чоловік 1964 року народження. Він отримав 15% опіків - обгоріли спина, руки та обличчя. Його доставили до лікарні №4. О 3:25 рятувальники локалізували пожежу, а о 6:30 - остаточно ліквідували. Причина виникнення загоряння встановлюється.

Також в ДСНС повідомили про пожежу в харківському дачному будиночку на Індустріальному проспекті, 2а. До місця пожежі негайно прибуло 4 відділення пожежно-рятувальної служби ДСНС на автоцистернах. На момент прибуття рятувальників горіло дачний будинок площею близько 60 кв. м. Під час пожежі постраждав чоловік 1976 року народження, госпіталізований в лікарню 4-й ШНМД м.Харкова (діагноз поріз верхньої третьої лівої стегна). О 2:27 пожежу локалізували, а о 05:50 - ліквідували. Збиток та причина виникнення пожежі наразі встановлюється.

Нагадаємо, в Лозівському районі Харківської області в Панютине в туалеті біля залізниці знайшли дитину. Відзначається, що співробітниця вокзалу почула, що з вигрібної ями громадського туалету лунає дитячий плач. Жінка викликала поліцію. Поліцейські витягли з вигрібної ями целофановий пакет, в нього був загорнутий новонароджений хлопчик. Дитина вижила, але перебуває у важкому стані, його відвезли в реанімацію районної лікарні.




Джерело: https://kh.dsns.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися