Проекти трьох кафе на території зоопарку обійдуться Харкову в три мільйони гривень

Найбільший проект дістався фірмі, наближеної до головного архітектора міста

На території Харківського зоопарку планують побудувати мінімум три комунальних кафе. Про це передає Харківський антикорупційний центр, посилаючись на сайт публічних закупівель "ProZorro".

Згідно з тендерами, Харківський зоопарк замовив розробку документації на загальну суму 3,2 мільйона гривень. Проект закладу на 200 посадочних місць обійдеться міському бюджету в півтора мільйона гривень, ще двох кафе на 90 осіб кожне — в 810 та 967 тисяч гривень.

Антикорупціонери також зазначили, що договір на суму 1,49 мільйона гривень уклали з фірмою "Сіті-Дизайн", яка близька до головного архітектора Харкова Тетяні Полівановій. Два інших тендери виграла фірма "Науково-виробниче об'єднання "Енергопром", зареєстрована на Наталю Конареву.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харкові городяни просять пустити по місту "соціальну маршрутку". У тексті петиції зазначається, що соціальна маршрутка - це безкоштовний автобус для пенсіонерів та інвалідів. Харків'яни просять пустити такий автобус по місту, а також відкрити приміські маршрути.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися