У Харкові мерседес на великій швидкості збив 12-річну: З'явилося відео

Від удару дівчинка підлетіла та померла на місці

У Подвірках (село) водій за кермом мерседеса, 27 березня, збив 12-річну дівчинку. Відповідне відео було опубліковане у пресслужбі поліції Харківської області.


Відзначається, що 29-річний водій автомобіля "Мерседес" скоїв наїзд на дівчинку, яка перебігала проїжджу частину. Від отриманих травм дитина померла на місці. Жителі розповіли, що мерседес на великій швидкості обігнав автобус і збив дівчинку, яка дуже далеко відлетіла та впала замертво. За попередніми даними, загибла перебігала дорогу в недозволеному місці.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 8 років ув'язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, 27 березня, в Лозівському районі Харківської області в Панютине в туалеті біля залізниці знайшли дитину. Відзначається, що співробітниця вокзалу почула, що з вигрібної ями громадського туалету лунає дитячий плач. Жінка викликала поліцію. Поліцейські витягли з вигрібної ями целофановий пакет, в якому був новонароджений хлопчик. Дитина вижила, але перебуває у важкому стані, його відвезли в реанімацію районної лікарні. Мати вже відшукали.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися