У Харкові 11-річний хлопчик помер від коронавірусу: Такого ще не було

У Харківській області вперше від коронавірусу загинула дитина

У Харкові коронавірус забрав життя 11-річного хлопчика. До цього летальних випадків в Харківській області серед дітей з підтвердженим COVID-19 ще не було. Про це повідомили у виданні "Суспільне. Харків".

За словами головного санітарного лікаря області Любові Махота, у хлопчика з села Ватутіне діагностували COVID-19 та важку форму герпесвірусної інфекції. Школяр потрапив до лікарні 8 березня. За його життя боролися понад два тижні, але 26 березня хлопчик помер.

Нагадаємо, в Харківській області на 29 березня, коронавірус виявили ще у 664 осіб в області діагностували вже у 102 136 осіб. За добу коронавірус забрав 17 життів, тепер за весь період пандемії в області загинуло 1921 хворий, видужала - 84473, а знаходяться під наглядом медиків - 15731. В самому Харкові COVID-19 за добу виявили у 515 осіб, всього в місті 69275 зафіксованих випадків.

Раніше "Коментарі" розповіли, що внаслідок ускладнень від коронавірусу пішов з життя колишній директор Харківського історичного музею імені М.Ф. Сумцова Анатолій Янковський.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися