У Харкові бізнесмена вивезли до лісу: Знущалися, принижували та грабували

Харківського бізнесмена побили, пограбували та залишили лежати у лісі

У Харкові три зловмисники викрали 40-річного підприємця та вивезли до лісу біля села Руські Тишки. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківської області.

Відзначається, що потерпілий звернувся до правоохоронців, 30 березня. Їм чоловік розповів, що близько 13:50 його знайомий разом з двома невідомими чоловіками викрали його. У лісі над чоловіком знущалися, а після пограбували: 25 тисяч доларів, 3 тисячі гривень та мобільний телефон. Більш того зловмисники змусили чоловіка написати боргову розписку на 25 тисяч доларів США. Після всього цього вони кинули пораненого підприємця в лісі та поїхали.

DKtMSGLmQYjcR5LhYpgj3nlfI.jpeg

Одного з нападників, 34-річного безробітного знайомого бізнесмена, затримали. Інших учасників злочину розшукує поліція. Фігурантам загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові зловмисники хотіли викрасти лідера ромської громади та отримати за нього 100 тисяч доларів викупу. Відзначається, що раніше судимий 22-річний житель Бровар разом з подільниками спланував викрадення циганського барона в Харкові. Вони домовилися з іншим чоловіком, який повинен був викрасти та незаконно утримувати барона. Правоохоронці 24 листопада 2020 року інсценували викрадення чоловіка та зняли відео, де ромський барон просить родичів передати зловмисникам 100 тисяч доларів США.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися