Під Харковом вже тиждень не можуть знайти молоду пару

На Харківщині громадян просять допомогти знайти зниклу пару

У Харківській області шукають 19-річну Анастасію Іванову та 23-річного Дмитра Сковенко, які пропали 27 березня. Про це повідомили в пошуково-рятувальному загоні "Мілена".

Відзначається, що молоді люди поїхали в село Островерхівка Харківської області та перестали виходити на зв'язок. Анастасія була одягнена в коротку вовняне пальто-піджак в чорно-білу клітинку nf джинсові лосини, взута в чорні черевики. При собі у неї була сумочка болотно-зеленого кольору. Дмитро був одягнений в куртку-худі чорного кольору і спортивні штани, взутий в сині кросівки з білою підошвою. Особлива прикмета - татуювання у вигляді цитати на зап'ястя правої руки.

Всіх, кому що-небудь відомо про місцеперебування Анастасії та Дмитра, просять повідомити за телефоном (068) 777-0-112 або на спецлінію поліції за номером 102.

b9EQaSuKf26nm96QivyFvmChw.jpg

Раніше "Коментарі" розповіли про викраденого бізнесмена, якого вивезли до лісу, пограбували, побили та залишили там. Одного з нападників, 34-річного безробітного знайомого бізнесмена, затримали. Інших учасників злочину розшукує поліція. Фігурантам загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися