На Харківщині жінки об'єдналися та почали торгувати метадоном: Продавали навіть військовим (ФОТО)

Літня жінка разом з донькою займалася продажем наркотиків

У Харківській області жінки торгували метадоном та навіть продавали його військовослужбовцям. Про це повідомили в пресслужбі ГУ НП України.

За даними правоохоронців, на початку 2020 року 31-річна мешканка Київської області створила схему безконтактного збуту метадону наркоманам через електронні платежі. Працювала вона разом з 36-річною харків'янкою і її 64-річною матір'ю. Організатор злочинного бізнесу особисто контролювала постачання метадону та поштою передавала наркотик іншим учасникам угруповання, які розфасовували наркоречовиною на дози та розкладали для клієнтів.

Так, 26 січня співробітники поліції провели обшук у квартирі 64-річної учасниці угруповання, під час якого виявили та вилучили 358 згортків фольги з метадоном загальною вагою 53,5 грами. А 31 березня доньці та мамі повідомили про підозру у вчиненні кримінальних злочинів, передбачених ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України. Жінкам загрожує від семи до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває, вирішується питання про повідомлення про підозру організатору незаконної діяльності, яка зараз перебуває в СІЗО.

Раніше "Коментарі" розповіли про зловмисників в Харківській області, які налагодили канал збуту сильнодійних наркотиків через територію Росії в окуповану Донецьку область, психотропи переправляли в дитячих колясках




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися