Замість будинку руїни: Під Харковом пожежа знищила дачу (ФОТО)

Під Харковом повністю згоріла дача

У селі Високий, 2 квітня, рятувальники отримали повідомлення про пожежу в селі. Про це повідомили в пресслужбі ГУ ДСНС Харківської області.

Коли пожежники прибули на місце, площа пожежі становила 40 кв.м. О 19:10 рятувальники локалізували пожежу, а о 20:12 - повністю ліквідували. Причина виникнення пожежі встановлюється.

ChbFbXeA_VUTYwXDw_YA_6UpC.jpg

Також, 3 квітня, рятувальники отримали повідомлення про пожежу в селі Момотове Харківського району. За даними рятувальників, займання сталося у двоповерховому житловому будинку по вулиці Гагаріна, 7. Коли пожежники прибули на місце, горіли домашні речі та міжповерхове перекриття. Площа спалаху склала близько 60 кв.м. О 19:06 рятувальники локалізували пожежу, а о 21:14 - остаточно ліквідували. Причина виникнення загоряння поки встановлюється.

Нагадаємо, в Харкові, 2 квітня, близько 4 години ранку рятувальники отримали повідомлення про пожежу на виробничому підприємстві, розташованому в Харкові на вул. Новомосковської, 8а. На момент прибуття рятувальників стало відомо, що в металевому ангарі стався вибух резервуару. В результаті вибуху будівля була зруйнована. Уламки та обладнання горіли на площі 600 кв.м. На місці пожежі виявили тіло загиблого працівника, 1997 року народження.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися