На Харківщині жінка народила мертву дитину: Пів року зберігала тіло в сараї

П'яний чоловік закопав тіло дитини в городі та заявив, що це зробила жінка

Мешканка селища Коротич пів року зберігала тіло мертвонародженої дитини у себе в сараї. Про це повідомили в пресслужбі ГУ НП в Харківській області.

Відзначається, що 3 квітня поліціянтам подзвонив п'яний 44-річний чоловік та повідомив, що 2 квітня його співмешканка нібито на городі власного будинку поховала свою дитину. Своєю чергою правоохоронці встановили, що 34-річна жінка в жовтні 2020 року вдома народила мертву дівчинку, а після пологів заховала її тіло в сараї у дворі будинку. Співмешканцю, який тоді перебував на заробітках у Києві, жінка розповіла, що залишила новонароджену дитину в лікарні. А вже 2 квітня між співмешканці випили та почали сваритись. В якийсь момент жінка не витримала, розповіла чоловікові про смерть дитини та віддала йому пакет нібито з тілом.

В той же день близько 10:30 заявник сам на городі поховав тіло дитини. Правоохоронці відкопали тіло. Стало відомо, що жінка під час вагітності на обліку у лікаря-гінеколога б не була, про пологи та смерті дитини нікому не повідомила. Жінка має на вихованні ще двох маленьких дітей. Тіло немовляти відправили в морг.

Слідчими відділу поліції № 3 Харківського РУП №1 відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 117 (умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за санкцією статті передбачає до 5 років позбавлення волі. Зараз всі обставини події з'ясовуються.

Нагадаємо, в Харкові, 26 березня, близько 12:45 поліціянти отримали повідомлення про тіло дитини, яке присипане листям біля міської лікарні.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися