Під Харковом горіла дача (Фото)

Ймовірна причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення

Сьогодні, 28 лютого, в Дергачівському районі Харківської області сталася пожежа у дачному будинку. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у перс-службі ГУ ДСНС України у Харківській області.

Повідомлення про пожежу до рятувальників надійшло об 11:08. Горів дачний будинок у садовому товаристві "Котельщик 2". До місця події виїхав підрозділ пожежно-рятувальної служби з Дергачів.

picture

На момент прибуття вогнеборців площа пожежі склала 50 квадратних метрів. О 12:15 пожежу локалізували. О 14:30 - повністю ліквідували.

За інформацією ДСНС, ймовірна причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харкові горів двоповерховий житловий будинок на проспекті Льва Ландау. Вогнеборці врятували жінку, проте її сину допомогти не вдалося. На момент приїзду рятувальників він вже надихався чадним газом.

Також "Коментарі. Харків" писали, що на Основі у Харкові через перекал печі загорілася котельня підприємства з обробки деревини.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися