У Харкові горів двоповерховий житловий будинок. Одна людина загинула

На момент прибуття пожежників в будинку накопичилася велика кількість чадного газу

26 лютого близько 22:55 на проспекті Льва Ландау горів двоповерховий житловий будинок. Про це повідомили у відділі комунікацій ГУ ДСНС в Харківській області.

По даним рятувальників, до місця події було направлено 2 відділення пожежнорятувальної служби на автоцистернах у складі 10 рятувальників. На момент їхнього прибуття вогнем була повністю охоплена кімната на другому поверсі житлового будинку.

"Площа пожежі склала близько 10 квадратних метрів. Вдалося врятувати жінку 1938 року народження. Її син 1964 року народження, до моменту прибуття рятувальників вже був мертвий. Попередньо причиною смерті стало отруєння чадним газом", - розповів прес-секретар ГУ ДСНС в Харківській області Ігор Лупандін.

Надалі бригадою швидкої медичної допомоги жінка була госпіталізована в 4-у міську лікарню з діагнозом отруєння чадним газом. В 23:35 пожежу було локалізовано, а о 00:05 повністю ліквідовано. Причина виникнення пожежі встановлюється експертами.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харкові на вул. Озерянській автомобіль ВАЗ-11193 врізався в електроопору.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися