У Харкові облили зеленкою волонтерів, які роздавали газети «Час Добкіна» (ВІДЕО)

Біля Каразіна чоловіки вилили зеленку в обличчя волонтерам та відібрали газети

У Харкові сьогодні, 5 квітня, невідомі в центрі міста напали на волонтерів, які роздавали газету "Час Добкіна" та облили їх зеленкою. Про це повідомили у виданні RegioNews.

Відзначається, що Інцидент стався в центрі міста біля станції метро "Держпром". На відео п'ятеро невідомих у чорному одязі напали на молодих людей, які роздавали газети. Вони вилили зеленку їм в обличчя, штовхали, хапали за одяг, розкидали їх речі та відібрали екземпляри газет, які вони роздавали. Один з них, якому на вигляд 35-40 років, знімав напад на камеру. Зараз на місці події працює поліція.

Цікаво, що спочатку відео опублікували в Telegram-каналі "ХарьковLife", проте через деякий час після публікації його видалили.

Інцидент прокоментував міський голова Харкова 2006-2010 років Михайло Добкін у себе в Telegram. Він розповів, що перший номер газети "Час Добкіна" вийшов сьогодні, та тираж "розходиться, як гарячі пиріжки". Добкін натякнув, що напад здійснили представники націоналістичних організацій, яких "прислали з міськради".

"Харків'яни та гості нашого міста проявили небувалий інтерес до нового видання. Читають всі, від малого до великого. З міськради навіть загін націоналістів прислали, щоб і їм дісталося 50 примірників. За старою звичкою послані націоналісти облили все навколо себе зеленкою. Дивні вони там, в міськраді! Ми б їм і", - написав Михайло Добкін.

Нагадаємо, в Харкові Терехов доручив демонтувати білборди з рекламою Добкіна під приводом ремонту інженерних мереж.




Виктор

8 квітня 2021, 20:09

Правильно, добкин моральный урод.

evgen

8 квітня 2021, 14:47

правільно зробили хлопці підтримую

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися