На Харківщині затримали серійного цвинтарного злодія (ФОТО)

У Харківській області поглумилися над могилами

В Ізюмі 52-річна прибиральниця одного з міських кладовищ звернулася в поліцію та розповіла, що з кількох могил пропали металеві хвіртки. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківської області.

Правоохоронці відшукали зловмисника. Ним виявився 58-річний чоловік. Слідчі встановили, що він причетний до дев'яти фактами наруги над могилами. Протягом лютого-березня він зрізав з могил металеві частини та здавав в пункт приймання металу. Чоловікові повідомили про підозру у вчиненні злочину.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 297 (наруга над могилою, іншим місцем поховання або тілом померлого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 7 років.

Раніше "Коментарі" розповіли, про пенсіонера в Харківській області, який убив свого однокласника та зберігав тіло в погребі. За даними правоохоронців, вбивця покликав однокласника в гості на дачу, щоб відсвяткувати прихід справжньої весни. Між чоловіками виник конфлікт і господар будинку забив другого лопатою. Після цього він спустив тіло в льох та жив так з ним кілька днів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися