Під Харковом пенсіонер згорів у власному будинку (ФОТО)

У Харківській області рятувальники за добу 7 разів гасили сміття та сухостій

У селі Дубівка по Садовій вулиці, 20 квітня, під час пожежі в житловому будинку загинула 67-річний чоловік. Про це повідомили в пресслужбі ГУ ДСНС Харківської області.

Відзначається, що на місці події працювало 1 відділення пожежно-рятувальної служби на автоцистерні. На момент прибуття пожежників в житловому будинку горіли домашні речі та підлога на площі близько 5 кв. м. Під час гасіння пожежі рятувальники знайшли тіло чоловіка 1954 року народження. О 15:58 пожежу локалізували, а о 16: 02 повністю ліквідували. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

Також у ДСНС повідомили, що за 10 квітня, рятувальники 7 разів гасили займання сухостою та сміття загальною площею близько 32 га.

"Не експериментуйте із займистими речовинами в сухий пожежонебезпечний період! Не будьте байдужими, якщо помітили дим, тління або слабкий вогонь! Зверніть увагу - загасити займання трави поблизу житлового сектору на самому початку можна просто вилити відро води або закидати землею. Не допускайте спалювання сміття, особливо в суху вітряну погоду, не випалюйте очерет, суху траву і стерню, не дозволяйте дітям гратися сірниками та запальничками. Пам'ятайте! Недотримання правил пожежної безпеки може призвести до великої та непоправної біди. При виникненні пожежі негайно телефонуйте за номером "101"!", - написали в пресслужбі.

Раніше "Коментарі" розповіли, про пенсіонера в Харківській області, який убив свого однокласника та зберігав тіло в погребі. За даними правоохоронців, вбивця покликав однокласника в гості на дачу, щоб відсвяткувати прихід справжньої весни. Між чоловіками виник конфлікт і господар будинку забив другого лопатою. Після цього він спустив тіло в льох та жив так з ним кілька днів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися