Під Харковом 14-річний хлопець впав в глибокий яр з якого не зміг вибратися (ПОДРОБИЦІ)

У Харківській області рятувальники витягли підлітка з глибокого яру

Підлітки та жителі Харківського району, 11 квітня, вирушили на прогулянку до лісу. Там 14-річний хлопець впав в глибокий яр та зламав ногу. Про це повідомили в пресслужбі Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Хлопець не міг вибрати сам, через що довелося викликати бригаду швидкої медичної допомоги та рятувальників. Завдяки їх злагодженим та професійним діям хлопця дістали з яру. Після огляду медиками потерпілого з переломом гомілки госпіталізували до лікарні.

Як з'ясувалося, хлопець разом з однолітками пішов в ліс біля села Тернова, щоб погуляти і зробити цікаві фото. Знайшовши в лісі Яр, через який впало дерево, підліток заліз на нього. Однак дерево зламалося, а хлопець впав з чотириметрової висоти. В результаті падіння він зламав гомілку. Його друзі одразу зателефонували рятувальникам та медикам.

Нагадаємо, в Харкові тролейбуси за маршрутом №46 тимчасово не ходять, а трамваї №8 змінили схему руху. Відзначається, що з 12 квітня 2021 року до 16 квітня 2021 роки заборонили рух тролейбусів № 46 по Московському проспекту і бульвару Сергія Грицевця на ділянці від вул. Плитковій до ЖК "м/р" Горизонт ". Також у понеділок, 12 квітня, комунальники ремонтуватимуть трамвайні колії. Через це заборонять рух трамваїв по вул. Плеханівській на ділянці від вул. Молочної до вул. Кошкіна.




Активист

12 квітня 2021, 11:29

Сколько же обошлось родителям вызов спасателей и еще медиков. Знакомые вызвали скорую прихватило сердце лифт не работал а это 8й этаж. Врачи приехали и сказали они подниматься не будут так высоко пусть быстрее лучше вниз как то спускается по лестнице. Но когда в спичечной коробке с балкона сбросили пятисотку купюру они поднялись .Сделали кардиограмму и еще добавив две сотки гривен сразу нашли лекарство от давления и от сердца все укололи. Еще и посидели минут пятнадцать хотя вроде бы и спешили смотрели за состоянием больного. Потом спросили как самочувствие если нормально предложили ему написать отказ от госпитализации и уехали.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися