У Харківській області жінка обікрала пошту на півмільйона

Під Харковом дві жінки об'єдналися і обікрали пошту

У селі Слобідське Лозівського району дві співробітниці Укрпошти обікрали власне поштове відділення на 524 тисячі гривень. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківської області.

За даними поліції, 31-річна працівниця пошти видавала гроші листоношам в приміщенні каси, і викрала один мішок з грошима. Всі гроші вона передала на зберігання своєї 38-річної спільниці - заступнику директора поштового відділення. У відділення поліції, 10 квітня, звернувся 53-річний директор поштового відділення. Він повідомив, що під час перевезення пошти службовим автомобілем працівники установи в селі Слобідське Лозівського району виявили відсутність мішка з грошима.

Правоохоронці вилучили всі вкрадені гроші. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін до 8 років. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, в Харкові київська окружна прокуратура затвердила та направила до суду обвинувальний акт на менеджера підприємства, яка обікрала фірму більш ніж на 250 тисяч гривень.




Джерело: https://hk.npu.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися