У Харкові частково перекриють одну з автомагістралей

Проспект Перемоги буде частково перекритий

У Харкові проспект Перемоги буде частково перекритий для руху автотранспорту у вівторок, 3 березня. Про це розповіли у відділі комунікацій Харківської міської ради.

За інформацією Департаменту інфраструктури, з 22.00 до 23.00 обмежується рух транспортних засобів по проспекту Перемоги в районі будинку №70. Пропуск міського електротранспорту та автомобілів буде організовано по зустрічній смузі руху.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що український інститут національної пам'яті зробив заяву щодо рішення Харківської міської ради перейменувати проспект Петра Григоренка. В Інституті нацпам'яті впевнені, що рішення про перейменування проспекту провокує війни пам'яті, ображає пам'ять про ветеранів Другої світової війни, є незаконним і не сприяє консолідації суспільства. Крім того, воно порушує частину 6 статті 3 Закону України "Про присвоєння юридичним особам та об'єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій", що прямо забороняє присвоювати імена або псевдоніми осіб, що займають керівні посади в партії та вищих органах влади Радянського Союзу.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися