У Харкові дитина зривала онлайн-уроки: Хлопчиком зайнялася поліція (ФОТО)

Харківські вчителі поскаржилися в поліцію на школяра, який зривав онлайн-уроки

У Харкові 11-річний хлопчик зривав онлайн-уроки й на нього в поліцію поскаржилися вчителі. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківської області.

Зазначається, що учень однієї зі шкіл в Основ'янському районі давав доступ до відеоконференцій стороннім, які зривали уроки. Поліціянти провели зі школярем та його батьками профілактичну бесіду. На хлопчика склали адміністративний протокол за ст. 184 (невиконання батьками або особами, які їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) кодексу України.

Нагадаємо, в Харківській області, 11 квітня, почала діяти "червона зона" карантину. Виходячи з нових обмежень учні 5-11 класів продовжили навчання в дистанційному режимі.

Крім цього правоохоронці розповіли про 15-річного хлопця, який заради розваги "замінував" медзаклад по проспекту Любові Малої. На місце приїхали правоохоронці та обшукали 1200 кв. метрів приміщень та 700 кв. метрів прилеглої території. Ніякої вибухівки там не було. Силовики знайшли підлітка та він у всьому зізнався. Наразі слідчі проводять досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 1 ст. 259 (свідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення або пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 6 років.

Раніше "Коментарі" розповіли про двох школярів, які збігали зі школи та прикидалися біженцями з інтернату. Правоохоронці зазначили, що діти, блукаючи по району залізничного вокзалу, обманювали громадян, і отримали від них їжу і гроші.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися