У центрі Харкова розтрощили агітаційний намет "Партії Шарія"

Нападники використовували сльозогінний газ

У центрі Харкова біля станції метро "Університет", на "Стєкляшкє", група з 6 чоловік розгромила агітаційний намет. Про це розповіли очевидці в соціальних мережах.

Згідно з повідомленням, інцидент стався сьогодні, 29 лютого, близько 13:00. У повідомленні наголошується, що нападники використовували сльозогінний газ.

Пізніше стало відомо, що намет належав партії Шарія. Як повідомив лідер партії Анатолій Шарій на своїй офіційній сторінці в Facebook, нападники називали себе патріотами України і напали через нібито незаконну проросійську пропаганду з боку партії.

У відділі комунікацій патрульної поліції в Харківській області ситуацію поки не коментують. Всі подробиці події встановлюються.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що близько місяця тому в Харківській області зірвали акцію проросійського блогера Анатолія Шарія. Судячи з відеоролика, який опублікував у соцмережі Facebook Владислав Пашко, патріоти України розгромили два намети політсили. За попередніми даними, інцидент стався в місті Дергачі. Читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися