Під Харковом мати чотирьох дітей по простирадлі спускалася з вікна та впала

Правоохоронці з'ясовують подробиці падіння 38-річної жінки з вікна

У селищі Чернігівське 38-річна жінка впала з третього поверху. Про це розповіла радник Лозівської територіальної громади Ганна Скрипник на своїй сторінці в Facebook.

За словами старости Чернігівського Тетяни Максюти, 16 квітня потерпіла була у співмешканця. У якийсь момент до нього прийшли гості  які  нібито не давали жінці вийти з квартири, через що вона вирішила спуститися через вікно по простирадлі. Але щось пішло не так - жінка впала та отримала важку травму хребта. Зараз вона знаходиться на лікуванні в Харкові.

Відомо, що у жінки є 4 дитини. Поки мама лежить в лікарні діти будуть жити у бабусі під наглядом служби зі справ дітей. Зараз правоохоронці з'ясовують усі подробиці події.

Раніше "Коментарі" розповіли про чоловіка, який в Московському суді Харкова на знак протесту порізав собі вени прямо під час судового засідання. Відомо, що його вже кілька років тримають під вартою в Харківському слідчому ізоляторі, кожен раз продовжуючи термін запобіжного заходу на два місяці (максимально допустимий законом продовження). Чоловік заявив, що не розуміє в чому його звинувачують і, що він відмовляється визнати свою провину. Після того як суддя вказала на те, що перед цим підозрюваний збирався визнати свою провину за пред'явленим звинуваченням, а тепер змінив свою позицію, жодне з його клопотань не буде задоволена і призначила наступне засідання на кінець квітня. Чоловік обурився, почав кричати, що судді разом з прокурором навмисне затягують справу, чекають його смерті, і якщо вони хочуть його крові, то отримають її.




путин хуесост

18 квітня 2021, 09:05

ыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыы

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися